CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Copper

CDF në spot çmimin e bakrit (HG)

Lloji i produktit: CFD-të në metaleTregu: CME Globex
Valuta: USDNjësia matëse: Pound (lb)
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Bari është metal i butë dhe i përpunueshëm më përçueshmëri të lartë termike dhe elektrikeKili është prodhuesi kryesor i bakrit, i ndjekur nga SHBA dhe Indonezia, por edhe ekonomitë e tjera të Amerikës Jugore e prodhojnë. SHBA dhe Kina janë blerësit më të mëdhenj të bakrit, pra kërkesa e tyre ka një ndikim të madh mbi çmimin e bakrit. Faktorë të tjerë i përfshijnë normat e tatimit, pagat dhe kosto e teknikave të efektshme të minierave.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
COPPER Market Sentiment
COPPER Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for COPPER GMT No data for COPPER GMT No data for COPPER GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Bakri është esencial për të gjithë organizmat të gjallë, si minerali i cili ndodhet në trupin e njeriut, në mëlçi, muskuj dhe kocka.
  • Në histori, çmimi i bakrit ishte relativisht i paqëndrueshëm. Në vitin 1999 çmimi i tij ishte rreth 1.32 USD/kg. Në nëntor të vitit 2017 çmimi ishte 6,99 USD/kg.
  • Bakri po ashtu si alumini mund të riciklohet pa asnjë humbje të cilësisë.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.