CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta

Çmimet ditore Spot të CFD-ve të naftës (CL).

Lloji i produktit: CFD-të në energjiTregu: NYMEX
Lloji i valutës: USDNjësia matëse: Barrelë (42 galonë amerikan)
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

West Texas Intermediate (WTI) apo nafta e lehtë e papërpunuar është një kontratë e standardizuar e blerë dhe e shitur në SHBA ose në mbarë botën. Besohet se gjendet ndër 3 produktet kryesore më të tregtuar të energjisë në botë. CFD-të në WTI fjuçersat e lëndëve të para (simboli i bursës: CL) shiten në njësitë prej 1000 barrel në dollarë amerikan, nga ana e New York Mercantile Exchange (NYMEX), bursës kryesore në botë të fjuçersave të lëndëve të para, në pronësi dhe nën menaxhimin e CME Group-it nga Çikago. NYMEX ofron WTI kuotime të çmimeve gjatë gjithë vitit, në baza ditore, javore dhe mujore.  
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
CrudeOIL Ndjenja për tregun
CrudeOIL Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for CrudeOIL GMT No data for CrudeOIL GMT No data for CrudeOIL GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Siç thotë vetë emri i saj, WTI është një referencë matëse përbërëse për fushat e naftës në SHBA. Referencat të tjera matëse përfshijnë Brent naftën e papërpunuar (për fushat e naftës të pozicionuara në Detin Verior), OPEC Reference Basket (për produktet e naftës së OPEC shteteve) dhe nafta orale (për përzierjen e naftës ruse).
  • Çmimi mesatar i naftës së papërpunuar WTI ka arritur shkallën e vetë rekord më të lartë prej 145.31$ sipas barrelit, në korrik të vitit 2008. Shkalla e saj rekord më ulët prej 1.17 është theksuar në shkurt të vitit 1946.
  • Oferta çmimore e WTI-së shpeshherë shfaqet nëpërmjet mediave informative, gjë e cila ju lehtëson tregtarëve ndjekjën e saj.
   
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.