CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dropbox

CFD në Dropbox vlerat e aksioneve

Lloji I prodhimit: Aksione CFDTregu: NASDAQ
Sketori: TeknologjiIndustri: Software
Shteti: SHBAValuta: USD
Orët e tregtimit: Ndaj parimeve të tregutNjësita e matjes: Aksione
Kushte të plota tregtimit >>

Përshkrimi i kompanisë Dropbox:

Krijuar në vitin 2007 në San Francisko, kompania Dropbox u bë një provajder udhëheqës i shërbimeve file hosting si konkurrencë e kompanive Google dhe Amazon në fushën e ruajtjes të të dhënave në cloud. Dropbox ishte një nga kompanitë e para, që filluan të ofronin shërbime të bazuara në teknologji cloud, çfarë iu lejoi përdoruesve përmbledhjen, përditësimin dhe shpërndarjen e të dhënave nëpërmjet pajisjeve të lidhura me internet. Ka fituar çmime për lehtësinë e përdorimit dhe standardin e lartë të shërbimit.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
#DROPBOX Ndjenja për tregun
#DROPBOX Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #DROPBOX GMT No data for #DROPBOX GMT No data for #DROPBOX GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Fakte interesante:
  • Në vitin 2012, Facebook integroi shërbimet e Dropbox për grupet e Facebook për të ndarë dosjet.
  • Apple lançoi iCloud për "kill Dropbox", në fjalët e Steve Jobs
  • Themeluesi i Dropbox, Drew Houston, shpiku Dropbox sepse ai kurrë nuk kishte një USB kur e kishte nevojë
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.