CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

E.ON

CFD në kuotën e aksioneve të E.ON SE (EOAN.DE).

Lloji i produktit: CFD-të në aksioneTregu: XETRA
Sektori: EnergjiIndustria: Energji dhe energjia e rinovueshme
Shteti: GjermaniaValuta: EUR
Orët e tregtisë: Varësisht nga treguNjësia matëse: Aksione
Kushtet e tregtimit të plotë >>

  Përshkrimi:

E.ON është kompania evropiane me seli në qytetin Düsseldorf të Gjermanisë. Kompania ofron një nga shërbimet më të mëdha të energjisë elektrike në botë, në pronësi të investitorëve. E.ON është aktive në më shumë se 30 shtete dhe është pjesë e indeksit të tregut të bursës DAX, i cili përbëhet nga kompanitë të mëdha në Gjermani. Po ashtu, ajo është pjesë e Indeksit Global Titans 50. Me të, tregtohet në Frankfurt Stock Exchange, me simbolin EOAN.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#EOAN.DE Market Sentiment
#EOAN.DE Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #EOAN.DE GMT No data for #EOAN.DE GMT No data for #EOAN.DE GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.