CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/AUD

Kursi i këmbimit të euros (EUR) kundrejt dollarit australian (USD).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Euro kundrejt dollarit Australian (EUR/AUD) është një çift ndërvalutor i euros, valutës së dytë më të tregtuar në tregun e këmbimit valutor. EUR (pseudonimi "fiber" ose "fibre") dhe AUD (pseudonimi "Aussie"), janë, secila veçanërisht, valutat zyrtare të bllokut më të madh tregtar në botë dhe ekonomisë së dymbëdhjetë më të madhe kombëtare. EUR/AUD tregon se sa dollarë australian nevojiten për blerjen e një euros. Në kursin e konvertimit të EUR/AUD ndikojnë ndjeshëm politikat ekonomike individuale të Eurozonës dhe të Australisë, normat e papunësisë, të dhënat mbi importin/eksportin dhe rritja e produktit të brendshëm bruto (PBB-së).   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
EURAUD Ndjenja për tregun
EURAUD Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for EURAUD GMT No data for EURAUD GMT No data for EURAUD GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Euro dhe dollari australian janë çifti valutor kryesor. Euro është e vetmja valutë e Eurozonës, të cilën e përbëjnë 19 nga 28 shtete anëtarë të BE-së. Po ashtu, është një nga tre valutat të rezervës kryesore në botë.
  • Australia njihet si një vend i pasur. Australia, si një shtet jashtëzakonisht i pasur me resurse natyrore, është një nga eksportuesit më të mëdhenj të metaleve, mineraleve, produkteve të lëndëve të para bujqësore dhe të derivateve.
  • Eksporti Australian është kryesisht i orientuar drejt Azisë verilindore (një e treta drejt Kinës, një e pesta drejt Japonisë dhe një e pesta tjetër drejt Koresë së Jugut dhe Indisë).
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.