CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/CHF

Kursi i këmbimit të euros (EUR) kundrejt frangut zvicëran (CHF).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

(EUR/CHF) është një ndër çiftet valutorë më të njohura në tregun e këmbimit valutor. Valuta e saj kryesore, euro, është valuta e dytë më e përdorur tek financat tregtare globale (mbas dollarit amerikan), ndërsa valuta e saj nominale, frangu zvicëran, është një valutë tregtare e ranguar në radha të larta dhe rezerva kryesore valutore në botë. EUR është valuta e vetme e shumicës së shteteve anëtare të BE-së, të cilat së bashku e përbëjnë eurozonën, një zonë gjeografike me një nga blloqet më të mëdha tregtare në botë. CHF është valuta zyrtare e Zvicrës, një shtetit të vogël, por të pasur dhe të fuqishëm në kontinentin e Evropës, shpeshherë të konsideruar si një nga 5 shtetet më të mëdha, ekonomikisht të sigurtë dhe të qëndrueshëm në botë, shpeshherë i quajtur edhe "strehë e sigurtë" për investitorët e huaj. 
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
EURCHF Market Sentiment
EURCHF Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for EURCHF GMT No data for EURCHF GMT No data for EURCHF GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Euro (EUR) dhe frangu (CHF) janë valuta e dytë dhe e pestë më e tregtuar në botë. Çifti valutor EUR/CHF ka një nivel të lartë të likuiditetit dhe një vëllim shumë të lartë dhe të theksuar të tregtisë ditore.
  • Euro është e vetmja valutë e Eurozonës, e cila përbëhet nga 19 prej 28 shteteve anëtare të BE-së. Po ashtu, është një nga tri valutat rezervë kryesore në botë.
  • Zvicëra ka një ekonomi të tregut paqësore, prosperuese dhe të sigurt dhe ka një shkallë të papunësisë veçanërisht të ulët, fuqi punëtore me arsim të lartë dhe një nga dhjetë PBB-të botërore për kokë banori.
  • Ekziston një lidhje e fortë ndërmjet EUR/CHF dhe USD/CHF, për shkak të lidhjeve të ngushta ekonomike dhe politike ndërmjet BE-së dhe Zvicrës në njërën anë, dhe konkurrencës së madhe ndërmjet dollarit amerikan dhe euros në anën tjetër.
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.