CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/DKK

Kursi i këmbimit të euros (EUR) kundrejt kronës daneze (DKK).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Euro kundrejt kronës daneze (EUR/DKK) është një çift ndërvalutor i euros – valutës së dytë më të tregruar në tregun e këmbimit valutor. Kursi i këmbimit EUR/DKK tregon se sa krona nevojiten për të blerë një euro. Megjithëse është e vogël në madhësi, Danimarka ka një nga ekonomitë më të fiqushme të Evropës dhe është një nga 30 vendet më të pasura në botë. Ekonomia Daneze ka një shkallë jashtëzakonisht të ulët të papunësisë dhe nivelin më të ulët të pabarazisë në të ardhurat në botë. Edhe një fakt tjetër interesant që vlen të theksohet është se banka qendrore Daneze ka ulur normat e interesit disa herë gjatë viteve të fundit, me qëllim të mbajtjes së kronës të lidhur me euro.      
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
EURDKK Market Sentiment
EURDKK Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for EURDKK GMT No data for EURDKK GMT No data for EURDKK GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.