CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/GBP

Kursi i këmbimit të euros (EUR) kundrejt paundit britanik (GBP).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

EUR/GBP është një ndër çiftet valutorë më të njohur në tregun e këmbimit valutor. Valuta e saj kryesore, euro, është valuta e dytë më e përdorur tek financat tregtare globale (mbas dollarit amerikan), ndërsa valuta e saj nominale, paundi britanik (shpeshherë e quajtur vetëm pound), mban vendin e katërt. EUR është valuta e vetme e shumicës së shteteve anëtare të BE-së, të cilat së bashku e përbëjnë eurozonën (një zonë gjeografike me një nga blloqet më të mëdha tregtare në botë, mbas SHBA-së). GBP është valuta zyrtare e Mbretërisë së Bashkuar dhe me të tregtohet shumë, ndërsa qeveritë dhe institucionet financiare i mbajnë rezervat në mbarë botën.   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
EURGBP Market Sentiment
EURGBP Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for EURGBP GMT No data for EURGBP GMT No data for EURGBP GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Faktet interesante:

  • EUR/GBP ka një nivel të lartë dhe të theksuar të likuiditetit dhe vëllim të tregtimit.
  • Euro është e vetmja valutë e Eurozonës, e cila përbëhet nga 19 prej 28 shteteve anëtare të BE-së. Po ashtu, është një nga tri valutat rezervë kryesore në botë.
  • Paundi britanik është valuta rezervë e cila më së shumti ruhet dhe e cila është meritore për pothuajse rreth 4% të rezervave globale.
  • Bisedat rreth hyrjes së Mbretërisë së Bashkuar në unionin ekonomik dhe monetar të Eurozonës (dhe si rezultat i saj dorëheqja nga paundi në favor të euros), ka një ndikim të madh në kursin e këmbimit të euros dhe paundit.
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.