CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/JPY

Kursi i këmbimit të euros (EUR) kundrejt jenit japonez (JPY).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

EUR/JPY është një çift ndërvalutor shumë i tregtuar, i përbërë nga valuta e dytë dhe e tretë më e njohur në botë. EUR është e vetmja valutë e 19 prej 29 shteteve anëtare të bashkimit Europian (EU), kurse jeni japonez është valuta zyrtare e "shtetit të lindjes së diellit". Japonia dhe blloku i BE-së i kanë dy fushat më të fuqishme dhe ekonomikisht të varura nga tregtia në botë. Së bashku, janë meritorë për më shumë se 30% të produktit vendas të botës dhe për pjesën më të madhe të tregtisë ndërkombëtare të mallrave dhe shërbimeve. Çifti kryesor EUR/JPY siguron nivele të jashtëzakonshme të likuiditetit dhe paqëndrueshmërisë dhe është pjesë e zakonshme e shumë tregtarëve institucional dhe individual.   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
EURJPY Market Sentiment
EURJPY Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for EURJPY GMT No data for EURJPY GMT No data for EURJPY GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Euro (nganjëherë i quajtur "fibre") dhe jeni (me pseudonimin "The Ninja") janë ndër 4 valutat kryesore më të mëdha të tregut të këmbimit valutor. Euro është valuta e tretë me rezervë më të madhe në botë, kurse jeni është valuta e pestë. Së bashku, janë meritor për pak më shumë se një të katërtën e të gjithë rezervave globale.
  • Me një popullsi prej më shumë se 500 milionë banorë, BE-ja kombinon rritjen nominale të produktit të brendshëm bruto (PBB), i cili paraqet totalisht 22% të PBB-së nominale globale dhe totalisht 17% të PBB-së së paritetit të fuqisë blerëse (PFB), gjë e cila e bën ekonominë e dytë gjeografikisht të lidhur më të madhe, mbas SHBA-së.
  • Ekonomia e Japonisë është ekonomia e tretë më e madhe në botë, sipas PBB-së nominale dhe e katërta në botë sipas PFB-së. Shteti mund të mburret me sektorin industrial kryesorë në botë dhe shtëpinë e shumë prodhuesve kryesorë botëror të automobileve, të çelikut dhe të elektronikës të konsumit.
  • Ndryshimet në kursin e këmbimit të JPY çifteve valutore të tjera, siç janë GBP/JPY dhe CHF/JPY, kanë tendencë të ndikojnë në kursin e këmbimit të EUR/JPY-së.
   
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.