CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Facebook

CFD në kuotën e aksioneve të Facebook (FB).

Lloji i produktit: CFD-të në aksione Tregu: NASDAQ
Sektori: Komunikimi Industria: Media
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) Valuta: USD
Orët e tregtisë: Varësisht nga tregu Njësia matëse: Aksione
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

CFD në kuotën e aksioneve të Facebook (FB).
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
#FACEBOOK Ndjenja për tregun
#FACEBOOK Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
Symbol EURUSD Pivot 1.1916
R3 1.2549 S1 1.2456
R2 1.2458 S2 1.2421
R1 1.2323 S3 1.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #FACEBOOK GMT No data for #FACEBOOK GMT No data for #FACEBOOK GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti: Global: Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.