CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

GBP/AUD

Kursi i këmbimit të paundit britanik (GBP) kundrejt dollarit australian (AUD).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

Paundi britanik kundrejt dollarit australian (GBP/AUD) është një çift ndërvalutor i GBP-së, i cili konsiderohet si një nga valutat më të tregtuara në tregun e këmbimit valutor, mbas dollarit amerikan, euros dhe jenit japonez. GBP (zakonisht i quajtur paund) dhe AUD (me pseudonim "Aussie") janë, secila veçanërisht, valutat zyrtare kryesore të ekonomisë kombëtare të tretë dhe të dymbëdhjetë më të madhe në botë. Kursi i këmbimit GBP/AUD tregon se sa dollarë australianë nevojiten për blerjen e një paundit. Në kursin e këmbimit kryesisht ndikon, ndër gjërat tjera, politikat ekonomike të Britanisë dhe Australisë, normat e papunësisë, statistikat e eksportit/importit dhe rritja e produktit të brendshëm bruto (PBB-së).  
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
GBPAUD Market Sentiment
GBPAUD Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for GBPAUD GMT No data for GBPAUD GMT No data for GBPAUD GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • GBP është valuta e katërt më e tregtueshme në tregun e këmbimit valutor. Po ashtu, është një nga valutat kryesore të rezervës botërore.
  • AUD (zakonisht e quajtur "Aussie") është një nga 6 valutat më të tregtuara globale.
  • Kryeqyteti i Mbretërisë së Bashkuar, Londra, është qendra më e madhe financiare në botë dhe shtëpia e pothuajse 30% të të gjithë transaksioneve ditore në tregun e këmbimit valutor.
  • Australia, kolonia e dikurshme Britaneze, konsiderohet një nga eksportuesit kryesorë botërorë të metaleve, mineraleve dhe lëndëve të para bujqësore.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.