CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

GBP/CAD

Kursi i këmbimit të paundit britanik (GBP) kundrejt dollarit kanadez (CAD).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

Paundi britanik kundrejt dollarit kanadez (GBP/CAD) është një çift ndërvalutor i GBP-së, valutës së katërt më së shpeshti e ruajtur pranë CAD, valutë së gjashtë në botë më së shpeshti e ruajtur. GBP (zakonisht e quajtur paund) dhe CAD (pseudonimi "loonie") janë valutat zyrtare të dy ekonomive kombëtare të lartë të ranguara. Kursi i këmbimit të GBP/CAD-së tregon se sa dollarë kanadezë nevojiten për blerjen e një paundit.   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
GBPCAD Market Sentiment
GBPCAD Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for GBPCAD GMT No data for GBPCAD GMT No data for GBPCAD GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Paundi britanik është valuta e katërt më e tregtuar në tregun e këmbimit valutor, mbas dollarit amerikan, euros dhe jenit japonez. Po ashtu, është një nga valutat kryesore të rezervës botërore.
  • Dollari kanadez është një nga gjashtë valutat më të tregtuara në botë. Ai është veçanërisht i famshëm ndërmjet bankave kryesore të rangut të lartë, të cilat e zgjedhin për shkak të sigurisë ekonomike të vendit, sistemit të fuqishëm qeveritar dhe stabilitetit politik dhe ligjor.
  • Shteti i cili gjendet mbi Amerikën, ka ekonominë e nëntë më të madhe të bazuar në produktin e brendshëm bruto (PBB); konsiderohet të jetë prodhuesi i pestë më i madh i energjisë, eksportuesi i shtatë më i madh dhe prodhuesi i naftës së papërpunuar dhe se është një nga shtetet më të pasura në botë.
  • Londra, kryeqyteti i Anglisë dhe i Mbretërisë së Bashkuar, është qendra më e madhe financiare në botë dhe shtëpia e pothuajse 30% të të gjithë transaksioneve ditore në tregun e këmbimit valutor.
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.