CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

GBP/CHF

Kursi i këmbimit të paundit britanik (GBP) kundrejt frangut zvicëran (CHF).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

GBP/CHF reflekton vlerën e paundit britanik (GBP) kundrejt frangut zvicëran (CHF), ose, me fjalë të tjera, shumën e CHF-së të nevojshme për blerjen e një paundit. Valutat GBP dhe CHF kanë fuqi blerëse të konsiderueshme dhe vëllim të tregtimit. Së bashku, ato paraqesin përshtatje ndaj fuqive të ndryshueshme ekonomike të Mbretërisë së Bashkuar dhe Zvicrës, gjëgjësisht ndërmjet dy shteteve më të pasura dhe më me ndikim në botë. Ndër faktorët, të cilët mund të ndikojnë në kursin e këmbimit GBP/CHF, janë dallimet ndërmjet politikës monetare dhe masave të Bankës së Anglisë (BOE) dhe Bankës Kombëtare Zvicerane (SNB), si dhe marrëdhëniet tregtare afatgjata ndërmjet dy vendeve, të cilat kanë rol udhëheqës në tregun global të valutave. 
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
GBPCHF Market Sentiment
GBPCHF Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for GBPCHF GMT No data for GBPCHF GMT No data for GBPCHF GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • GBP dhe CHF janë ndër valutat më të tregtuara në botë; GBP/CHF është një çift valutorë i ranguar ndërmjet 20 kryesorit.
  • Paundi Britanik është valuta e katërt më e tregtuar në tregun e këmbimit valutor, mbas dollarit amerikan, euros dhe jenit japonez. Po ashtu, është një nga valutat kryesore të rezervës botërore.
  • Frangu Zvicëran është një nga valutat e vetme kryesore, i cili ende sot mbet i fiksuar për standardit të arit. Kjo gjë e bën shumë të besueshëm dhe të dëshirueshëm nga ana e investitorëve të huaj.
  • Ekonomia Zvicërane e tregut është jashtëzakonisht e qetë, prosperuese dhe e sigurtë dhe ka një nivel veçanërisht të ulët të papunësisë, fuqi punëtore të lartë-arsimuar dhe një nga dhjetë PBB-të kryesore botërore për kokë banori.
  • Londra, kryeqyteti i Anglisë dhe i Mbretërisë së Bashkuar, është qendra më e madhe financiare në botë dhe shtëpia e pothuajse 30% të të gjithë transaksioneve ditore në tregun e këmbimit valutor, të cilat ndodhin në bursën e saj.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.