CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

GBP/JPY

Kursi i këmbimit të paundit britanik (GBP) kundrejt jenit japonez (JPY).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

GBP/JPY është një çift ndërvalutor shumë i tregtuar, i përbërë prej dy valutave më të njohura në botë – paundit britanik (GBP), valutës së katërt më të tregtuar dhe valutës së tretë me rezervat më të ruajtura kundrejt jenit japonez (JPY), valutës së tretë më të tregruar në botë, mbas dollarit amerikan dhe euros. Ekonomia Japoneze dhe Britanike janë ndër ekonomitë më të fuqishme dhe më të mëdha në botë. Të dyjat konsiderohen si fushë ndërkombëtare me ndikim politik dhe ekonomik dhe të dyjat varen shumë nga tregtia. GBP/JPY paraqet shumën e jenëve, të nevojshme për blerjen e një paundit. Është një çift ndërvalutor jashtëzakonisht i paqëndrueshëm dhe lëvizjet ndërditore në kursit e këmbimit shpeshherë mund të ndryshojnë deri në 100, 200 apo edhe 300 pikë.   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
GBPJPY Market Sentiment
GBPJPY Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for GBPJPY GMT No data for GBPJPY GMT No data for GBPJPY GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Paundi Britanik (pseudonimi "cable") dhe jeni Japonez (pseudonimi "Ninja"), janë ndër katër valutat kryesore dhe më të mëdha në tregun e këmbimit valutor. Po ashtu, janë valuta e tretë dhe e pestë me rezervë më të ruajtura në botë, meritore për pothuajse 3,8% dhe 4,1% të të gjithë rezervave globale.
  • Në shkallën globale, ekonomia Japoneze është në vendin e tretë sipas produktit të brendshëm bruto (PBB) nominal dhe të katërt sipas paritetit të fuqisë blerëse (PFB); Shteti mund të mburret me sektorin industrial kryesorë në botë dhe shtëpinë e shumë prodhuesve kryesorë botëror të automobileve, të çelikut dhe të elektronikës të konsumit.
  • Mbretëria e Bashkuar ka ekonominë e pestë më të madhe kombëtare në botë sipas produktit të brendshëm bruto (PBB) nominal dhe të tetën më të madhe në botë sipas paritetit të fuqisë blerëse (PFB). Po ashtu, është eksportuesi i katërt më i madh i mallrave dhe shërbimeve prodhuese dhe importuesi i pestë më i madh i mallrave. Në përgjithësi, ekonomia e shtetit është një ndër më të globalizuarat në botë.
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.