CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Google

CFD në kuotën e aksioneve të Google (GOOG).

Lloji i produktit: CFD-të në aksione Tregu: NASDAQ
Sektori: Teknologjia informatike Industria: Softuere aplikacionesh
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) Valuta: USD
Orët e tregtisë: Varësisht nga tregu Njësia matëse: Aksione
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Google Inc. (NASDAQ: GOOG), e themeluar 22 tetor të vitit 2002., është një kompani e teknologjisë shumëkombëshe me seli në SHBA, e specializuar për shërbimet e kërkimit dhe shërbimet lidhur me web. Kompania operon në më shumë se 50 shtete, rajone dhe territore, me produkte dhe shërbime në më shumë se 100 gjuhë. Fushat kryesore të saj të biznesit përfshijnë motorët e kërkimit dhe teknologjitë të bazuara në reklama, sisteme operative, pajisje mobile, aplikacione, cloud kompjuterinë dhe softuere biznesi private dhe komerciale. Me seli në Mountain View, Kaliforni, Google është një nga 10 kompanitë më të mëdha në botë të internetit, sipas vlerës së tregut të aksioneve, gjë me të cilën ia kalon liderit fqinje në rrjetet sociale, me seli në San Francisko, Facebook Inc (NASDAQ: FB) dhe e-biznesit online Kinez, Alibaba Group Holding Ltd (NYSE: BABA). Kompania e ka kufirin total të tregut prej pothuajse 400 miliard $. Në mesin e shoqërive të shumta përfshihen edhe Android Inc., YouTube, Blogger, Waze, zink, Labs fole, DoubleClick dhe Boston Dynamics. Me CFD-të aksionet e Google mund të tregtohet shkurtë apo gjatë, nga e hëna deri të premten, prej orës 9:30 deri në 16:00 ET.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
#GOOGLE Ndjenja për tregun
#GOOGLE Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
Symbol EURUSD Pivot 1.1916
R3 1.2549 S1 1.2456
R2 1.2458 S2 1.2421
R1 1.2323 S3 1.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #GOOGLE GMT No data for #GOOGLE GMT No data for #GOOGLE GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti: Global: Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.