CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

GW Pharmaceuticals

CFD në indeksin e bursës të GW Pharmaceuticals.

Lloji i produktit: Aksionet CFD
Sektori: Kujdesi shëndetësorIndustria: Prodhuesit e barnave - speciale dhe gjenerike
Shteti: Mbretëria e BashkuarValuta: USD
Orët e tregtimit: 01:31-03:59, 05:01-07:59Njësia matëse: Aksione
Kushtet e plota tregtare >>

Përshkrim:

GW Parmaceuticals është kompani biofarmaceutike, me qendër në Britani. Kjo kompani prodhoi produktin e parë me kanabis, i cili ishte i pranuar në treg: Sativex, i cili përdoret në shërim të sklerozës të shumëfishtë. Në vitin 2018, produkti i tjerë të GW Pharmaceuticals, Epidolex, ishte i pranuar për shërim të epilepsisë.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#GWPH Market Sentiment
#GWPH Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #GWPH GMT No data for #GWPH GMT No data for #GWPH GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.