CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Heating Oil

Çmimet ditore Spot të CFD-ve të naftës për ngrohje

Lloji i produktit: CFD në energjiTregu: NYMEX
Lloji i valutës: USDNjësia matëse: Galonë
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Nafta për ngrohje është një nënprodukt i rafinuar i naftës së papërpunuar, çfarë lidhet çmimin e saj drejtpërdrejt me çmimin e naftës së papërpunuar WTI. Përdoret si lëndë djegëse për bojlerë dhe furra për ngrohjen e ndërtesave dhe shtëpive. Kërkesa është më e lartë është gjatë muajve të dimrit, veçanërisht mes tetorit dhe marsit.Përveç motit të ftohtë, çmimet e përpunimit, çmimet e lëndëve djegëse alternative dhe rregullat e qeverisë kanë një rol të rëndësishëm ne diktim të çmimit të naftës për ngrohje.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
HEATING_OIL Market Sentiment
HEATING_OIL Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for HEATING_OIL GMT No data for HEATING_OIL GMT No data for HEATING_OIL GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Nafta për ngrohje zakonisht transferohet nëpër tubacione, me cisterna nafe, maune, trena dhe kamionë.
  • Me ajo tregtohet në Bursën e Çikagos.
  • Me aksione të Fondit të Naftës për ngrohje të SHBA-së tregtohet në NYMEX.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.