CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Intel

CFD në kuotën e aksioneve të Intel Corporation (INTC).

Lloji i produktit: CFD-të në aksioneTregu: NASDAQ
Sektori: Teknologji informativeIndustria: Pajisje gjysmëpërçuese
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)Valuta: USD
Orët e tregtisë: Varësisht nga treguNjësia matëse: Aksione
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Korporata Intel është një korporatë shumëkombëshe dhe korporatë teknologjike me selinë në Silicon Valley. Ajo ishte themeluar në vitin 1968 dhe është një nga kompanitë më të vjetër në sektorin e informacioneve teknologjike dhe sot është krijuesi i dyti më i madh në botë i çipave gjysmëpërçues, në bazë të të ardhurave.Inteli furnizon Apple, HP, Dell dhe Lenovo me procesorë. Kompania gjithashtu prodhon çipa, qarqe të integruara, USB, çipe grafike dhe pajisje të tjera të lidhura me teknologji.Kompania është tregtuar në NASDAQ dhe është një element përbërës i NASDAQ 100 dhe S&P 500.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#INTEL Market Sentiment
#INTEL Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #INTEL GMT No data for #INTEL GMT No data for #INTEL GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Kompania është investitori serisë x86 të mikropoçesorëve, që përdoret tek komjuterët personal.
  • Kompani ka objetke në 63 vende dhe te ardhurat për vitin 2016 ishin 59.38 miliardë dollarë.
  • Në mars të vitit 2017 Inteli njoftoi se nënshkroi marrëveshje për blerjen e kompanisë izraelite Mbileye për 15.3 miliardë dollarë. Molibeye prodhon sisteme të "vetë-vozitjes".
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.