CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Italy 40

CFD në indeks kryesor tregtar të bursës në Itali.

Lloji i produktit: Indeks CFDTreg: IDEM
Shteti: ItaliaValutë: EUR
Ora tregtare: Në përputhje me tregunNjësia e matëse: Kontrata
Kushte të plota të tregtisë >>

Përshkrim:

Indeksi Italy 40 është indeksi kryesor të bursës të Italisë që përfshin rreth 80% të kapitalizimit total tregtar në shtet. Indeksi mat çmim dhe performancë të 40 korporatave më të mëdha të biznesit në Itali në sektoret e ndryshme dhe është indikator i indeksit FTSE MIV (Financial Times Stock Exchange - Milano Italia Borsa). Përbërësit kryesorë të indeksit janë ofruesi i shërbimeve bankare dhe financiare, gjigantë për energji ENI, A2A dhe ENEL, kompani Finmenccanica-9. kompani më të madhe për sigurim dhe mbrojtjen në botë, Fiat Chrysler Augomobiles (FCA) si edhe prodhuesit të njohur të pijeve alkoolike.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
ITA40 Market Sentiment
ITA40 Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for ITA40 GMT No data for ITA40 GMT No data for ITA40 GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.