CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Las Vegas Sands Corporation

CFD në kuotën e aksioneve të Las Vegas Sands Corp. (LVS).

Lloji i produktit: Aksione CFD
Sektori: Aksionet ciklike të konsumatoritIndustria: Rezorte dhe kazino
Shtet: USAValutë: USD
Orët e tregtimit: Në përputhje me tregunNjësia matëse: Aksione
Kushtet e plota tregtare >>

Përshkrim:

Korporata "Las Vegas Sands" është kompania më e madhe në botë për kazino. Zotëron dhe operon kazino dhe rezorte në SHBA (Nevada), Makau, dhe Singapor. "The Venetian" dhe "The Palazzo", që të dyja në rripin e Las Vegasit, janë pronat e saj më të mirënjohura.Në vitin 2014, të hyrat totale të korporatës "Las Vegas Sands" ishin 14.5 billion dollarë amerikanë dhe ka mëse 50 000 të punësuar në mbarë botën.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#LASVEGAS Market Sentiment
#LASVEGAS Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #LASVEGAS GMT No data for #LASVEGAS GMT No data for #LASVEGAS GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • "Sands Expo" dhe "Qendra e Konventave" është kompleksi më i madh nën zotërim privat për konventa në botë.
  • "Las Vegas Sands Corps" zotëron dhe operon një muzeum për art dhe shkenca në Singapor.
  • Kur çmimet e bursës ranë 97% gjatë krizës financiare të 2008-ës, shefi ekzekutiv Sheldon Adelson dha kredi 1 miliard dollarë nga paratë e veta.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.