CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

NZD/CHF

Kursi i këmbimit të dollarit të zelandës së re (NZD) kundrejt frangut zvicëran (CHF).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

NZD/CHF reflekton vlerën e dollarit të Zelandës së Re kundrejt frangës Zvicërane, ose, me fjalë të tjera, shumën totale të frangave të nevojshme për blerjen e një dollarit të Zelandës së Re. Valuta e Zelandës së Re (e njohur edhe si "Kiwi"), e ka marrur emrin sipas zogut kombëtar të shtetit, i cili është i stampuar në kartëmonedhën e një dollarit. Gjendet ndër dhjetë valutat më të tregtuara dhe më të ruajtura në botë. Frangu Zvicëran (i njohur edhe si "Swissie" ose "Swissy") është valuta zyrtare e Zvicrës, një shteti të vogël por të pasur, i cili ka stabilitet afatgjatë politik dhe ekonomik dhe një klimë biznesi moderne, të përshtatur investitorëve.  
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
NZDCHF Market Sentiment
NZDCHF Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for NZDCHF GMT No data for NZDCHF GMT No data for NZDCHF GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • NZD dhe CHF janë valuta të ranguara lartë. Pariteti i NZD/CHF është shumë e popullarizuar në mesin e tregtarëve profesional, të cilit e përdorin strategjinë "carry trade".
  • Dallimet ndërmjet politikave monetare, papunësisë, inflacionit dhe normave të interesit të Bankës Qendrore të Zelandës së Re (RBNZ) dhe Bankës Kombëtare Zvicerane (SNB) janë disa nga gjërat më të rëndësishme, të cilave duhet t’ju kushtohet vëmendje gjatë tregtimit të çiftit valutor NZD/CHF.
  • Efikasiteti i tregut të Zelandës së Re, një ekonomie të orientuar drejt tregut, mbështetet fortë tek ekspertët e produkteve bujqësore, të pylltarisë dhe të peshkimit, me një theks të veçantë në tregjet e Australisë, Kinës, Japonisë, Republikës së Koresë dhe Bashkimit Europian (BE).
  • Zvicëra është e njohur sipas ekonomisë së saj kryesore botërore, të orientuar drejt mbikëqyrjes. Tregtia ndërkombëtare luan një rol të rëndësishëm në suksesin ekonomik të shtetit, kurse në disa sektore, më shumë se 90% të mallrave dhe shërbimeve dërgohen jashtë shtetit.
    
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.