CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

NZD/JPY

Kursi i këmbimit të dollarit të zelandës së re (NZD) kundrejt jenit japonez (JPY).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

Dollari i Zelandës se Re kundrejt jenit Japonez (NZD/JPY) është një ndër çiftet ndërvalutor kryesorë të jenit. NZD (i njohur gjerësisht si "kiwi") dhe JPY (kolokvialisht i njohur si "Ninja") janë ndër 6 valutat më të tregtuara në botë. Kursi i këmbimit NZD/JPY tregon se sa jen nevojiten për blerjen e një dollarit të Zelandës së Re. Në të ndikojnë faktorë të ndryshëm, duke përfshirë dallimet e qarta ndërmjet politikave ekonomike dhe politike të Zelandës së Re dhe të Japonisë, si dhe normën e papunësisë së shteteve, statistikat e eksportit dhe importit dhe rritjes së prodhimit të brendshëm bruto (PBB).  
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
NZDJPY Market Sentiment
NZDJPY Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for NZDJPY GMT No data for NZDJPY GMT No data for NZDJPY GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Dollari i Zelandës së Re dhe jeni Japonez janë çifte valutorë kryesorë, që do të thotë se janë ndër valutat më të tregtuara në treg.
  • Zelanda e Re ka një ekonomi kryesore botërore të orientuar drejt tregut, e cila kryesisht mbështetet tek ekspertët për prodhime bujqësore, të pylltarisë dhe të peshkimit.
  • Ekonomia Japoneze është ekonomia e tretë më e madhe në botë sipas produktit i brendshëm bruto (PBB) nominal dhe e katërt më e madhe sipas paritetit të fuqisë blerëse (PFB).
  • Ndryshimet tek kursi i këmbimit të JPY çifteve valutorë të tjerë, siç janë USD/JPY, EUR/JPY, GBP/JPY dhe CHF/JPY, po ashtu shpeshherë ndikojnë në kursin e këmbimit NZD/JPY.
   
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.