CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

P&G

CFD në kuotën e aksioneve të Procter & Gamble (PG).

Lloji i produktit: CFD-të në aksioneTregu: NYSE
Sektori: Mallra të konsumitIndustria: Produkte për përdorim personal
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)Valuta: USD
Orët e tregtisë: Varësisht nga treguNjësia matëse: Aksione
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Procter & Gamble është një korporat amerikane e mallrave të konsumit. Kjo kompani mulitinacionale është specializuar në lëndë pastruese, kujdes personal dhe produkte të higjienës. Kompania shet produkte në më shumë se 180 vende dhe ka më shumë se 95,000 punëtorë mbarë botën.Kompania ndodhet në listën e Bursës së New Yorkut dhe është një pjesë përbërëse e DJIA dhe S&P 500.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#PG Market Sentiment
#PG Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #PG GMT No data for #PG GMT No data for #PG GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Nga viti 2014 kompania thjeshtoi dhe shiti shumë marka, për të përqendruar në 65 marka që sjellin 95% të fitimeve të kompanisë.
  • Të ardhurat në vitin 2016 ishin 65.29 miliardë dollarë.
  • Emrat e njohur të P&G brands përfshijnë Ariel, Head nad Shoulders, Oral-B, Olay, Pantene, Pampers dhe Always.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.