CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Royal Caribbean Cruises Ltd.

CFD për Royal Caribbean Cruises (RCL) çmimi për aksion

Lloji i produktit: Aksione CFDTregu: NYSE
Sektori: Shpenzime jothelbësoreIndustria: Lojërat, Strehim dhe Restorante
Shteti: SHBA (US)Valuta: USD
Orët e tregtisë: Sipas tregutNjësitë matëse: Aksione
Kushtet e plota tregtare >>

Përshkrimi:

Royal Caribbean Cruisers ka rreth 22% të tregut të linjave të udhëtimit me anije botërore, me më shumë se 25 anije. E themeluar në Norvegji me 1968, selia e kompanisë tani është në Miami, Floridë. Përveç linjës së madhe të anijeve turistike, që mund të vendosin rreth shtatë mijë udhëtarë në anije më të mëdha, Royal Caribbean Cruises ka dy vendpushime vetëm për udhëtarët e anijeve të tyre. Ata kanë në plan zgjerimin e pronës së vendpushimeve të tyre në vitet që vijnë.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#ROYAL_CARB Market Sentiment
#ROYAL_CARB Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #ROYAL_CARB GMT No data for #ROYAL_CARB GMT No data for #ROYAL_CARB GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Harmony of the Seas është 362.12m, nga kiçi deri bashi mund të vendosë deri 6.780 udhëtarë
  • Royal Caribbean është pronari i markës "of the Seas"
  • 85% i udhëtarëve të tyre janë nga Amerika e Veriut
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.