CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Argjendi

CDF në spot çmimin e argjendit (XAG).

Lloji i produktit: CFD-të në metaleTregu: Global
Valuta: USDNjësia matëse: Ounc
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Argjendi është një produkt i zakonshëm me të cilin tregtohet në tregjet e lëndëve të para në mbarë botën. Çmimi spot i drejtpërdrejtë i tij paraqet shumën e dollarëve amerikanë të nevojshëm për blerjen e një ounc argjendi (XAG). Si i tillë, CFD-të në argjend shpeshherë praraqiten në formën XAG/USD. Ndryshe nga valutat e tjera, argjendi nuk është i kufizuar në ndonjë vendndodhje të caktuar gjeografike, që do të thotë se me të, mund të tregtohet 24 orë në ditë gjatë tërë vitit. Një avantazh tjetër i rëndësishëm është se argjendi ka një likuiditet të madh tregu, gjë e cila ju mundëson tregtarëve hapjen dhe mbylljen e pozicionit të tyre pothuajse në çdo kohë kur ata dëshirojnë. Procesi i përcaktimit të çmimeve spot të argjendit përfshin procesin e nxerrjes dhe të prodhimit të argjendit në mbarë botën, ndërsa njëkohësisht merren në konsiderim efektet e ngjarjeve ekonomike dhe politike, spekulimet e përgjithshme dhe sjellja e tregut, si dhe vlera e valutave dhe lëndëve të para të tjera. Çmimet spot të argjendit llogariten dhe publikohen në çdo sekondë gjatë orëve të tregtimit.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
SILVER Ndjenja për tregun
SILVER Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for SILVER GMT No data for SILVER GMT No data for SILVER GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Argjendi prodhohet për qëllime të ndryshme, kryesisht në formë të valutës ose bizhuterisë. Në disa gjuhë, fjala "argjend" gjithashtu është edhe fjalë për "para".
  • Me këtë metal të çmuar kryesisht tregtohet në New York Commodities Exchange (COMEX), bursën kryesore botërore të fjuçersave dhe opsioneve të arit dhe argjendit.
  • Meksika është prodhuesi kryesor i argjendit në botë, ndërsa pas saj Kina, Rusia, Australia dhe Peruja.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.