CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Sogou, Inc.

CFD (kontratë për ndryshim) i Sogou, Inc. Kuotimi i aksioneve (SOGO).

Lloji i produktit: AksioneTregu: NYSE
Sektor: Teknologjia e Informacionitindustri: Program kompjuterik për aplikacione
Shteti: KinëValuta: USD
Sati trgovanja: 24 sata, Pon-Pet.Njësia matëse: Aksione
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Sogou Inc zhvillon dhe zotëron një motor popullor kërkimi në internet që shërben në tregun kinez. Kompania gjithashtu njihet si një nga shfletuesit kryesorë të internetit dhe celularëve në Kinë me një gamë të gjerë aplikacionesh: hartë, kërkim zanor dhe ndihmës i telefonëve të zgjuar etj. Sogou Inc. u themelua në vitin 2005 nga Sohu.com Inc. dhe konkurron me Baidu Inc dhe Alibaba’s UCWeb. Të ardhurat gjenerohen kryesisht përmes shërbimeve të reklamimit në lidhje me kërkimin.Aksionet e Sogou-t janë të listuara në Bursën e Nju Jorkut.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#SOGO Market Sentiment
#SOGO Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #SOGO GMT No data for #SOGO GMT No data for #SOGO GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • "Sogou" nënkupton "Qen kërkues" në gjuhën kineze.
  • Zhvillimi i inteligjencës artificiale është një nga qëllimet kryesore të kompanisë.
  • Më shumë se 400 milionë njerëz përdorin aplikacionet Sogou çdo ditë.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.