CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Spotify

CFD në Spotify vlerat e aksioneve.

Llorji I prodhimit: Aksione CFDTregu: NASDAQ
Sketori: KomunikimeIndustri: Media
Shteti: SHBAValuta: USD
Orët tregtare: Ndaj parimeve të tregutNjësitë e matjes: Aksione
Kushte të plota tregtimit >>

Përshkrimi i kompanisë Spotify:

Spotify filloi me shërbime streaming në vitin 2008. Ishte themeluar në Stokholm të Suedisë dhe Spotify ka më shumë se 70 milionë abonentë (01.2018) dhe është në dispozicion në Evropë, në Amerikën Veriore dhe Jugore, në Australi, në Zelandën e Re dhe në disa pjesë të Azisë.Të ardhurat të kompanisë Spotify në 2017 ishin 4.99 miliardë dollarë.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#SPOTIFY Market Sentiment
#SPOTIFY Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #SPOTIFY GMT No data for #SPOTIFY GMT No data for #SPOTIFY GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Fakte interesante:
  • Spotify planifikon të prodhojë pajisjen e vet voice assistant.
  • Shifra: më shumë se 30 milionë këngë- 20.000 kënë të reja në ditë- më shumë se 2 miliardë playlista
  • Nga data 3 Prill 2018, Spotify do të jetë në listën e Busës të NewYork-ut (NYSE)
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.