CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

TQQQ

ProShares UltraPro QQQ ETF CFD-të të gjatë.

Lloji i produktit: Fond investimi me aksionet e të cilit tregtohen në bursë (ETF)Tregu: NASDAQ
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)Lloji i valutës: USD
Orët e tregrisë: Varësisht nga treguNjësia matëse: Kontrata
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

ProShares UltraPro QQQ i gjatë (Simboli: TQQQ) është një ETF (fond investimi me aksionet e të cilit tregtohen në bursë) i gjatë, i cili ndjek indeksin e NASDAQ-100, me qëllim të arritjes së performancës së trefishtë inverse ditore. Ky instrument mund të jetë i përshtatshëm për ata tregtarët, të cilit presin rritje në NASDAQ-100 Technology Sector index. Indeksi NASDAQ-100 përfshin 100 kompanitë më të mëdha amerikane si dhe kompanitë ndërkombëtare jofinanciare, të listuara në NASDAQ, të bazuara në themelin e kapitalizimit të tregut. Ajo përfshin edhe emra shumë të njohur, siç janë Apple Inc, (AAPL), Microsoft Corporation (MSFT), Alphabet Inc., (GOOG) dhe Amazon.com Inc. (AMZN).
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
#TQQQ Ndjenja për tregun
#TQQQ Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #TQQQ GMT No data for #TQQQ GMT No data for #TQQQ GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.