CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

TRYBASK/TRY

CFD në TRYBASK, indeksi i Lirës turke.

Lloji i produktit: IndekseTregu: Globalno
Sati trgovanja: 24 sata, Pon-Pet.
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Indeksi i Lirës turke i vlerësuar në terma të Lirës Turke tregon vlerën aktuale të lirës Turke të matur kundrejt një shporte të valutave të tjera dhe përmban USDTRY dhe EURTRY.

Vlera e TRYBASK ndikohet ndjeshëm nga politikat monetare të Bankës së Anglisë, Rezervës Federale, Bankës Qendrore të Turqisë dhe Bankës Qendrore Evropiane.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
TRYBASK Ndjenja për tregun
TRYBASK Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for TRYBASK GMT No data for TRYBASK GMT No data for TRYBASK GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Niveli më i lartë i TRYBASK gjatë 5 viteve të fundit, 3.24, u regjistrua në vitin 2015. Niveli i tij më i ulët gjatë 5 viteve të fundit ishte 1.85.
  • Importet dhe eksportet turke kanë një ndikim të rëndësishëm mbi indeksin.
  • TRYBASK llogaritet si më poshtë: TRYBASK = (USDTRY x 0.50) + (EURTRY x 0.50).
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.