CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Twitter

CFD në kuotën e aksioneve të Twitter Inc (TWTR).

Lloji i produktit: CFD-të në aksioneTregu: NYSE
Sektori: KomunikimiIndustria: Media
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)Valuta: USD
Orët e tregtisë: Varësisht nga treguNjësia matëse: Aksione
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Twitter Inc, selia e të cilit është në San Francisko, i cili ofron produkte dhe shërbime për përdoruesit, reklamuesit, partnerët për ndarje të informacioneve dhe zhvilluesit. Prodhimi kryesor i kompanisë është Twitter; shërbim i rrjeteve sociale në internet dhe platforma e rrjeteve sociale dhe një media për lajme, që lejon mesazhet ose tweet-të të jenë shkëmbyer në kohë reale.Kompania gjithashtu zotëron "priscope", i zhvilluar në vitin 2015, një aplikacion për mobil që lejon transmetimin e video drejtpërdrejt dhe mund të përdoret në platformë Twitter.Twiter është tregtuar në bursën e New York-ut.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#TWITTER Market Sentiment
#TWITTER Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #TWITTER GMT No data for #TWITTER GMT No data for #TWITTER GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Twitter raportoi të ardhurat prej 2,25 miliardë dollarë në vitin 2016.
  • Në vitin 2017 Alexa, analiza e trafikut në internet e vendosi Twitter-in si një nga dymbëdhjetë website-t më të vizituar në internet.
  • Në ditën e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2016 në SHBA, Twitter ishte burimi më i madhi i lajmeve, me më shumë se 40 milion tweet-ët e dërguar atë ditë.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.