CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

UK 100

CFD në indeks UK 100.

Lloji i produktit: Indeks CFDTreg: Euronext.LIFFE
Shteti: Britania e MadheValutë: GBP
Ora tregtare: Në përputhje me tregunNjësia e matëse: Kontrata
Kushte të plota të tregtisë >>

Përshkrim:

Indeksi UK 100 është shportë e referencës dhe ndjek performancë të 100 kompanive më të mëdha me të cilat tregtohet në bursë në Londër (LSE). Është indikator të indeksit FTSE 100.

Indeksi UK 100 përfshin rreth 81% të kapitalizimit total tregtar të bursës LSE, ndërsa shumica e atyre kompanive janë korporata e madhe ndërkombëtare. Kompani që do të jenë të mbuluara me indeks, përcaktohen në tre muaj, të mërkurën para marsit, qershorit, shtatorit dhe dhjetorit.