CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Unilever N.V

CFD në kuotën e kompanisë Unilever N.V. (UNA.AS)

Unilever NV është një kompani multinacionale holandezo-britanike e mallrave të konsumit të gjërë me seli në Roterdam, Holandë dhe Londër. Produktet e saj përfshijnë produkte ushqimore, pije, produkte pastrimi dhe produkte të kujdesit personal.Markat e saj më të famshme përfshijnë Hellman's, Knorr, Lipton, Rama dhe Ben dhe Jerry.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
#UNA.AS Ndjenja për tregun
#UNA.AS Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #UNA.AS GMT No data for #UNA.AS GMT No data for #UNA.AS GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Në vitin 2017 Unilever njoftoi se kishte blerë kompaninë e kozmetikës Carver Korea për 2,27 miliardë euro (2,71 miliardë dollarë).
  • Produktet e saj janë në dispozicion në rreth 190 kompani.
  • Fitimi neto i Unilever në vitin 2016 ishte 5,5 miliardë euro.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.