CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA 30

CFD në indeksin USA 30.

Lloji i produktit: Indeks CFDTreg: CBOT
Shtet: Shtetet e Bashkuara të AmerikësValutë: USD
Ora tregtare: Në përputhje me tregunNjësia e matëse: Kontrata
Kushte të plota të tregtisë >>

Përshkrim:

Mesatarja USA 30 përfshin një shportë prej 30 kompani me qendër në SHBA, me të cilat tregtohet publikisht dhe kanë vlerën më të madhe të tregut. Është indikator i indeksit Dow Jones Industrial Average. Mesatarja USA 30 është e ponderuar në çmim në bazë të vëllimit të tregtimit, ndërsa çmimet e aksioneve janë të përshtatura për splite më përdorimin e mesatares së shkallës. Me CFD në aksionet e tilla tregtohet nga e hëna deri në të premten, mes 08:30 dhe 15:15 UTC.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
USA30 Market Sentiment
USA30 Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for USA30 GMT No data for USA30 GMT No data for USA30 GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Kompani në listën e rregultë të indeksit:

KompaniaSektoriIndustria
3M CoProdhimet e konsumitShitja me pakicë e përgjithshme
AT&T IncShërbimet e telekomunikimitTelekomunikim fiks
Chevron CorpBurimet e energjisëProdhuesit e naftës dhe gazit
Exxon Mobile CorpBurimet e energjisëProdhuesit e naftës dhe gazit
Home Depot IncProdhimet e konsumitProdhimet për shtëpi dhe ndërtimi i shtëpive
JPMorgan Chase & CoFinancatBankat kryesore
Merck & Co FarmaciaFarmacia dhe bioteknologjia
Microsoft CorpTeknologjia e informacionitSoftware dhe shërbime kompjuterike
United Technologies CorpProdhimet industrialeAvionët dhe mbrojtja
Verizon CommunicationsShërbimet e telekomunikimitTelekomunikacioni mobil
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.