CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USD/NOK

Kursi i këmbimit të dollarit amerikan (USD) kundrejt krunës norvegjeze (NOK).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

USD/NOK është një çift ekzotik valutor i dollarit amerikan – valutës më të shquar të shkëmbimit global. Kursi i këmbimit USD/NOK tregon se sa kruna norvegjeze nevojiten për blerjen e një dollarit amerikan. Megjithëse është një shtet relativisht i vogël, Norvegjia është një ndër shtetet më të pasura në botë pa borxhe, me rezerva shumë të mëdha të naftës dhe gazit. Si një ekonomi e sigurt nën kontrollin e qeverisë, e konsideruar si një ndër shtetet më të fuqishme në botë, Norvegjia siguron një standard shumë të lartë të jetesës dhe një valutë jashtëzakonisht stabile, të cilën e mbështesin dhe me të cilën tregtojnë shumë institucione financiare dhe tregtarë individualë, brenda dhe jashtë Europës.  
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
USDNOK Market Sentiment
USDNOK Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for USDNOK GMT No data for USDNOK GMT No data for USDNOK GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.