CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USD/RUB

Kursi i këmbimit të dollarit amerikan (USD) kundrejt rublës ruse (RUB).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 07:05-15:59, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Dollari amerikan kundrejt rublës ruse (USD/RUB) është një çift ekzotik valutor i dollarit shumë i popullarizuar (valutës kryesore tregtare dhe rezervë në botë). Kursi i këmbimit USD/RUB tregon se sa rubla ruse nevojiten për blerjen e një dollarit. Raportet të komplikuara historikisht, po ashtu dhe raportet politike dhe ekonomike ndërmjet SHBA-së dhe Rusisë janë dhe mbesin si faktor i rëndësishëm që ndikon në efektivitetin e këtij çifti valutor.   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
USDRUB Market Sentiment
USDRUB Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for USDRUB GMT No data for USDRUB GMT No data for USDRUB GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.