CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Wheat

CFD në kuotën e çmimit të grurit (ZW).

Lloji i produktit: CFD-të për lëndë të paraTregu: CBOT
Valuta: USDNjësia matëse: Bushel
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Gruri (simboli i bursës: ZW), është bërë jashtëzakonisht i popullarizuar në mesin e tregtarëve institucional dhe atyre individual në dekadat e fundit, duke u shitur përmes kontratës jashtë burse për shkëmbim tregtar. Chicago Board of Trade (CBOT), një nga bursat më të vjetra dhe më të mëdha me ndikim në botë për tregtimin e opsioneve dhe fjuçersave, po ashtu dhe themeluesi i parë i kontratave të grurit, publikon çmimet ditore, javore, mujore dhe vjetore të grurit. Ata janë të prezantuara si shinik për grurë, i cili bën rreth 60 paund për një dollar amerikan. Avantazhi kryesor i tregtimit me grurë është se ju nuk keni nevojë që ta ruani kontratën deri në skadimin e saj. Dhe mund ta anuloni kur të dëshironi. Përveç kësaj, si lëndë e parë primare dhe përbërësi kryesor i fëmijëve të botës, kokrrat e drithërave gjithmonë do të kenë kërkesë të lartë.  
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
WHEAT Market Sentiment
WHEAT Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for WHEAT GMT No data for WHEAT GMT No data for WHEAT GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Tregtimi me grurë është me siguri i vjetër njësoj sa vetë kultivimi i grurit dhe ka prejardhje nga epoka e revolucionit neolitik (rreth 9000 vjet para Krishtit).
  • Gruri gjendet ndër lëndët e para më likuide në botë me të cilin tregtohet në bursë. Si një lëndë e parë bujqësore, gruri është definitivisht produkti më i tregtuar në kategorinë e tij.
  • Me kontratat e grurit mund të tregtohet në CBOT dhe NYSE, nga e hëna deri të premten, prej orës 9:30 deri në 16:00 EST.
  • Kina, Rusia, SHBA, India dhe Franca janë prodhuesit e grurit më të mëdhenj në botë. Gruri dhe produktet e grurit kanë një rol të rëndësishëm në përcaktimin e normës së rritjes së produktit të brendshëm bruto (PBB) të këtyre shteteve.
    
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.