CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Xiaomi

CFD në kuota e aksioneve të Xiomi-t.

Lloji i produktit: CFD aksione
Sektori: ProdhimIndustria: Pajisjet elektronike për konsumatorët
Shteti: KinaValuta: HKD
Orët e tregtimit: 01:31-03:59, 05:01-07:59Njësia matëse: Aksionet
Kushte të plota tregtare >>

Përshkrimi:

Xiaomi Corporation është kompania kineze që i prodon pajisjet elektronike për konsumatorët, dhe selia e kompanisë është në Pekin. E themeluar në vitin 2010, Xiaomi është tani prodhues më i madh të celularëve inteligjentë me më shumë se 15,000 punëtorët dhe kapitalin e vlerësuar në më shumë se 40 miliardë dollarë amerikanë.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
#XIAOMI Market Sentiment
#XIAOMI Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for #XIAOMI GMT No data for #XIAOMI GMT No data for #XIAOMI GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Fakte interesante:
  • Themeluesi dhe drejtori Lei Jun është personi i 24-të më të pasur në botë (2017)
  • Xiaomi mban rekord botëror për shitjen e celularëve inteligjentë në periudhë prej 24 orë
  • Marka i Xiaomi-t "mi" përfaqëson internet mobil dhe misioni i pamundur, sipas zotit Jun
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.