CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Europe 50

CFD në indeks kryesor të aksioneve në Eurozonë

Lloji i produktit: Indeks CFDTreg: Eurex Exchange
Shteti: Bashkimi Evropian (EU)Valutë: EUR
Orari i tregtisë: 07:31-20:59 (GMT)Njësia e matëse: Kontrata
Kushte të plota të tregtisë >>

Përshkrim:

Europe 50 është idneksi i burzës të 50 pomani më të mëdha evropiane "blue-chip" nga 11 shtetet të ponderuar sipas kapitalizimit brënda Eurozonës dhe është indikator i indeksit Dow Jones Euro Stoxx 50. Indeksi përfshin kompani siç janë Siemens, Bayer, Santanader, Unilever, BNP Paribas, Airbus, Deutsche Telekom dhe BMW. Kontrata fjuçërs dhe options në aksione brenda indeksit Europe 50 (FESX) konsiderojnë si produktet më të likuide në Evropë dhe botë.

Europe 50 është i ngjashëm me indeks Dow Jones STOXX 50 sipas mënyrës në të cilën është i ndërtuar dhe sipas metodologjisë. Ndryshimi është që vetëm kompani që plotësishtë kanë kaluar tranzicion në valutën Euro mund të jenë pjesë të indeksit Europe 50.

Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
EUR50 Market Sentiment
EUR50 Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for EUR50 GMT No data for EUR50 GMT No data for EUR50 GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.