CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Germany 30

CFD në indeks Germany 30.

Lloji i produktit: Indeks CFDTreg: Eurex Exchange
Shteti: GjermaniaValutë: EUR
Orari i tregisë: 07:01-20:59 (GMT)Njësia e matëse: Kontrata
Kushte të plota të tregtisë >>

Përshkrim:

Indeksi Germany 30 është indeks të prodhimit total, që përbëhet nga 30 kompani kryesore gjermane, me të cilat tregtohet në bursë në Frankfurt (FWB) dhe është indikatori i indeksit DAX 30. Kuotat e bursës të indeksit Germany 30 matet performancën e kompanive që kanë vlerën dhe kapitalizim tregtar më të fort. Indeksi përfshin kompani siç janë Siemens, Bayer, Santander, Unilever, BNP Parivas, Airbus, Deutsche Telekom dhe BMW. Ndryshe nga shumica e indekseve që përdorën vetëm strategji të rëndësisë të barabartë tek përcaktimi i çmimit të aksioneve, Germany 30 merr në konsideratë edhe përmasën aktuale të kompanive që janë të mbuluara me indeks si edhe fitim të pritur nga dividenta kur vendos për ndryshime në mesataren. Kjo do të thotë se ndryshimi në vlerë të aksionit individual ndikon në indeks në përpjestim me vlerën e përgjithshme tregtare të kompanisë, në të cilën aksioni preket.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
GER30 Ndjenja për tregun
GER30 Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for GER30 GMT No data for GER30 GMT No data for GER30 GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.