CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Exotic Currency Pairs (Çiftet ekzotike valutore)

Exotic Currency Pairs (Çiftet ekzotike valutore)

Të njohura ndryshe si çifte të reja të valutave në treg. Çiftet ekzotike valutore karakterizohen si likuide të ulëta dhe ndërlidhen me një vëllim relativisht të vogël të tregtimit në krahasim me kryesoret. Disa shembuj të çifteve ekzotike valutore përfshijnë: USD/TRY (dollari amerikan kundrejt lirës turke), USD/MXN (dollari amerikan kundrejt monedhës meksikane) dhe EUR/ZAR (euro kundrejt monedhës jugafrikane). Për më shumë informacione rreth çifteve ekzotike valutore me të cilat mund të tregtoni në Fortrade, klikoni këtu.

- E -