CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Gold Contract (Kontrata për ari)

Gold Contract (Kontrata për ari)

Një nga lëndët e para me të cilat tregtohet në mënyrë më aktive në treg. Njësia standarde e tregtimit për një kontratë është 10 unca. Për më shumë informacione mbi këtë lëndë të parë, klikoni këtu.

- G -