ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Знаењето е моќ
Видете ја нашата Пазарна анализа и Бесплатните едукативни ресурси
Лесно за користење
Стотици инструменти за тргување
Пристап до пазарот, 24 часа на ден преку Вашиот пребарувач, Fortrade мобилна апликација или десктоп апликација.
Fortrade е
Сигурен, доверлив, добар
Со приклучување во Fortrade онлајн заедницата, можете да бидете сигурни дека Вашите средства се целосно заштитени во согласност со најстрогите правила и прописи. Нашето мото е и секогаш ќе биде „доверба и транспарентност во се што правиме„.
БЕСПЛАТНА ДЕМО СМЕТКА Вежбајте без ризик, со виртуелни пари.
Отворени позиции
Продажни позиции
Куповни позиции

Купувајте и продавајте CFD од преку стотина различни производи

Најактивни
Валути
Акции
Индекси
Стоки
Пазарен сентимент
ПРОДАЈ
КУПИ
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА

Платформи за тргување

Fortrader Web
Вашата безбедна платформа за тргување, достапна од било кој пребарувач во светот.
Fortrader Mobile
Претворете го Вашиот Android и iOS уред во виртуелна маса за тргување.
Fortrader Web
Вашата безбедна платформа за тргување, достапна од било кој пребарувач во светот.
MetaTrader 4
Тргувајте со CFDs, преку графиконите и интегрираните индикатори на Вашиот PC.
MT4 Mobile
Претворете го Android или iOS уредoт во виртуелна маса за тргување.
MT4 WebTrader
Безбедна платформа за тргување, преку било кој пребарувач во светот.

Започнете со Forex тргување преку 3 лесни чекори

Посетете ја страницата и креирајте новата демо сметка.
Можете да се поврзете со Fortrade WebTrader на било кој пребарувач, или да ја преземете нашата бесплатна мобилна апликација.
Изберете производи и почнете да тргувате со виртуелни пари без ризик!
Депонирајте средства преку различни можности за плаќање.
Лична карта и другите услови за верификација.
Изберете производи и започнете со тргување.

CFD - Новости и Анализа на пазарот

Дневни анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 12/08/2022
Парот EUR/USD е повисок. Моментално е 1,0301. Францускиот CPI месечно за...
Фунтата денеска беше послаба во однос на американскиот долар....
Двојката јен денеска се тргуваше малку повисоко. Моментално се...
AUD беше малку посилен во однос на американскиот долар денес....
Цените на златото беа рамни во петокот, притиснати од растот на...
Цените на нафтата беа благо намалени во петокот, но ќе се...
Фјучерсите на акциите скромно пораснаа во петокот, откако во...
УСД/ТРУ се зголеми на 17,9622 за време на тргувањето за време на...
Канадскиот долар денеска е малку послаб. Парот USD/CAD моментално се...
Европските и германските берзи се движеа повисоко во петокот, во...
Паладиум
Паладиум неделната пазарна прилика кај...
Пазарни можности, 2022-06-29
EURUSD
EUR/USD неделанта пазарна прилика кај курсот...
Пазарни можности, 2022-06-27
GBPUSD
GBP/USD неделна пазарна прилика за курсот на...
Пазарни можности, 2022-06-21
USA30
USA30 неделната пазарна прилика кај...
Пазарни можности, 2022-06-21
USDJPY
USD/JPY неделна пазарна прилика за растечкиот...
Пазарни можности, 2022-06-17
Неделен преглед на пазарот на цените на CFD договорите
Неделен преглед на пазарот на цените на CFD договорите - 2022-08-10
2022-08-10
Еврото кон крајот на минатата недела падна во однос на доларот, откако податоците за работните места во САД, кои беа повисоки од...
data-inlinescripts