CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Desktop Trading Platform (Platforma tregtare për kompjuter desktop)

Desktop Trading Platform (Platforma tregtare për kompjuter desktop)

Një softuer i shkarkueshëm përmes së cilit tregtarët mund të kenë akses në tregjet financiare, të hapin, editojnë dhe mbyllin pozicionet tregtare në internet dhe të marrin përditësime të drejtpërdrejta të kurseve, grafikë dhe tregues të tjerë teknikë, nëpërmjet një kompjuteri PC ose Mac desktop apo laptop.

- D -