CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Underperform (Shmangia)

Underperform (Shmangia)

Një situatë ku besohet se letra me vlerë ose instrumenti financiar është më pak fitimprurës sesa tregu i përgjithshëm. Gjithashtu është i njohur edhe si “treg i shmangur”. E kundërta e tejkalimit.

- U -