CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Uptrend (Trendi i rritjes)

Uptrend (Trendi i rritjes)

Një situatë ku çdo kërcim i suksesshëm ose rënie në grafikun e çmimit të letrës me vlerë është më i lartë sesa ai i mëparshëm. Një situatë e kundërt nga trendi i rënies.

- U -