CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

WebTrader (Web Platforma Tregtare)

WebTrader (Web Platforma Tregtare)

Çfarë është web trader?
Një web trader është një platformë përmes së cilës tregtarët e Forex mund të hapin dhe mbyllin pozicionet online pa shkarkuar ndonjë softuer. Duke përdorur një web trader, tregtarët mund të ndjekin Bid-Ask spreads, vendosin Stop Loss and Take Profit, dhe përcjellin të gjitha pozicionet e ekzekutuara, të kaluara dhe aktuale.

Si e përdoret një web trader?
Sapo një tregtar të ketë hapur një llogari me një broker si Fortrade, ai do të ketë qasje me platformën e tregtimit. Duke klikuar në linkun dhe duke konfirmuar se ai është në fakt një tregtar me llogari, ai mund të hyjë në tërë historinë e tij të tregtimit nëpërmjet tregtarit të internetit, si dhe të gjitha tregët e forex që ai mund të blejë ose të shesë, të plotësuar me ofertë-Pyet përhapet. Tregtari web Fortrade mund të gjendet këtu.

Përmbajtja në Fortrade.com lidhur me web trader

  • Bid-Ask Spread
  • Broker
  • Buy
  • Sell
  • Stop Loss
  • Take Profit

- W -
data-inlinescripts