CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

WTI lënda e parë (CL)

WTI lënda e parë (CL)

Naftë e papërpunuar e lehtë që përdoret si pikë referimi për formimin e çmimit të naftës (gjithashtu quhet edhe US OIL). Ajo nxirret nga fushat e naftës në veri të Teksasit dhe shërben si pikë referimi për çmimin e naftës së papërpunuar në SHBA. Dy treguesit tjerë kryesorë në botë janë Brent dhe OPEC Basket.

- W -