CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
PARTNERI ZYRTAR PËR TREGTIM I
RANGERS F.C.
I lehtë për t'u përdorur
Qindra instrumete tregtare
Qasje në treg 24 orë në ditë nëpërmjet browserit, aplikacionit celulari të Fortrade apo aplikacionit desktop.
Fortrade është
I sigurt dhe i besueshëm
Duke u bashkuar me komunitet tregtar të Frotrade-it, mund të jeni i sigurt, që fondet tuaja janë të mbrojtura plotësisht në përputhje me rregulla të rrepta. Motoja jonë është dhe do të jetë gjithmonë "besim dhe transparencë në gjithçka që bëjmë".
LLOGARI FALAS DEMO Ushtroni pa rrezik me paratë virtuale.
Pozicionet e Hapura
Pozicione për shitje
Pozicione për blerje

Bleni dhe shisni CFD-të në qindra produkte

Më aktive
Monedhat
Aksione
Indekse
Mallra
Ndjenja për tregun
SHITJE
BLEJ
DITORE E LARTË
DITORE E ULËT

Platformat për tregtim

Fortrader Web
Platforma tuaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.
Fortrader Mobile
E shndërroni pajisjen Android dhe iOS tuaj në një tavolinë virtuale tregtare.
Fortrader Web
Platforma tuaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.
Metatrader 4
Tregtoni me çmimet drejtpërdrejt, me grafikët e çmimeve dhe treguesit e integruarë në PC tuaj.
MT4 Mobile App
E shndërroni pajisjen Android apo iOS tuaj në një tavolinë virtuale tregtare.
MT4 WebTrader
Platforma juaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.

Filloni të tregtoni me Forex në 3 hapa të lehtë

E vizitoni faqen e llogarisë dhe krijoni një llogari të re falas demo.
Mund të lidheni me Fortrade WebTrader në çdo browser, apo të shkarkoni aplikacion tonë falas për celular.
Zgjidhni produkte dhe filloni të tregtoni me paratë virtuale pa rrezik!
Depozitoni fonde nëpërmjet shumëllojshmërie të opsioneve të pagesës.
Letërnjoftimi dhe kërkesat e tjera të verifikimit.
Zgjidhni produktet dhe filloni të tregtoni.

CFD's – Lajmet më të reja & Analiza e tregut

Analiza ditore

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 27/09/2021
Çifti i monedhës Eurodollar u rrit, duke lëvizur në rreth 1.1724 nivele gjatë sesionit...
Çifti valutor i Pound Britanik doli më i ulët në 1.3678 gjatë sesionit aziatik. Pound u...
Çifti USD/JPY u ul më poshtë, duke u tregtuar rreth 110.57 gjatë sesionit aziatik. Çifti u...
Çifti i monedhës Aussie Dollar u rrit, duke lëvizur në rreth 0.7284 nivele gjatë sesionit...
Çmimet e arit u përforcuan të hënën, të mbështetura nga një dollar i zbutur...
Çmimet e naftës u rritën për të pestën ditë radhazi të hënën me...
S&P 500 përfundoi pak më lart të Premten pas një jave të paqëndrueshme pasi fitimet...
USD/TRY ra gjatë seancës aziatike për të tregtuar në 8.8673. Çifti u rrit...
Çifti USD/CAD zbriti këtë mëngjes për të tregtuar në 1.2628 Çifti...
GER40 ra mbi 0.7% të Premten. Humbësit tejkaluan numrin e fituesve me rreth 3 me 1 në treguesin e...
AUD/USD
AUD/USD mundësi ditore e tregut në rënie të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-09-03
NOVAVAX
NOVAVAX (#NOVAVAX) mundësi javore e tregut në rritje të bazuar...
Mundësitë e tregut, 2021-09-01
EUR/USD
EUR/USD mundësia javore e tregut në rritje të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-08-30
GER30
GER30 mundësia javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00...
Mundësitë e tregut, 2021-08-23
Virgin Galactic
Virgin Galactic mundësi javore e tregut në rritje të bazuar...
Mundësitë e tregut, 2021-08-23
Analiza javore për ndryshimet e CFD's
Analiza javore për ndryshimet e CFD's - 2021-09-22
2021-09-22
Euro u dobësua në krahasim me dollarin. Përparësia parazgjedhore e partisë së qendrës së majtë (SDP) në Gjermani dhe udhëheqësi e saj Olaf Schulz, i cili është...