CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Minor currency pairs (Çiftet minore valutore)

Minor currency pairs (Çiftet minore valutore)

Çiftet valutore të cilat janë më pakë likuide në krahasim me kryesoret. Shumica e çifteve minore përfshijnë një nga tre valutat kryesore pa dollarin amerikan (euro, paundi dhe jeni). Disa shembuj të çifteve minore valutore janë: EUR/CHF (euro kundrejt frangut zvicëran), EUR/NZD (euro kundrejt dollarit të Zelandës së Re), GBP/AUD (paundi kundrejt dollarit australian), GBP/JPY (paundi kundrejt jenit japonez) dhe CAD/JPY (dollari kanadez kundrejt jenit japonez). Për më shumë informacione mbi çiftet specifike valutore me të cilat mund të tregtoni në Fortrade, klikoni këtu.

- M -