CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nikkei

Nikkei

Indeksi i bursës i cili përbëhet nga 225 firmat më të mira (sipas kapitalizimit të tregut) me të cilat tregtohet në bursën e Tokios. Gjithashtu quhet edhe Nikkei Stock Average, Nikkei 225 ose JPN 225. Klikoni këtu për më shumë informacione mbi indeksin.

- N -